hove.

blogg.no har sånne konkuranser. og nå er jeg skikkeli gira på å dra til Hove. derfor er alt som kan gjøre turen billigere og mer sansynlig for mamman min veeeldig bra. jeg bor jo laaangt nord, så reisen blir dyr og mamma er ikke veldig glad i at jeg bruker så mye penger på en gang om dere skjønner. så nå skal jeg skrive om tre ting jeg skulle ønske jeg gledet meg til og bli med i trekningen av 10 dagspass. jeg har så utrolig lyst til å vinne så eh, værsåsnill.


vampireweekend-lise.

vampire weekend

gladmusikk. vampire weekend har søte, fine, dansbare, positive, pene sanger. virkelig et band jeg har superlyst å se live. de jeg kjenner som har sett dem er imponerte og anbefaler til alle. sånn er det. jeg vil se dem og hove er fint og derfor vil jeg se dem der.

lars vaular

kult hår. lars er kul. han er den eneste rapper-personen i norge jeg faktisk synes det er greit å høre på. jeg liker ham faktisk og det er kult. han synger om å skyte siv jensen... hihi. også synger han kule sanger om å falle før man lærer å fly. lars er fra bergen og rapper på bergensk. sånn er det og det er bra.

moddi
moddiii. moddimoddi. jeg hørte moddi på sommerleiren til Natur og ungdom. og da var det gjort. moddi er fantastisk og låtene hans er så fine at jeg aldri går lei. moddi live er noe man ikke glemmer. stemningen, stemmen hans, intrumentene, vakkert. jeg har utrolig lyst til å se han på nytt.. utrolig utrolig lyst!


også må jeg jo si at kjærsten min også skal på hove og jeg vil bli med og ha det like kult som han. og være sammen med han hele sommeren så vi begge kan få fantastiske minner om fin musikk og kule folk!


lise

8 kommentarer

Ina

23.mai.2010 kl.23:48

liker det!! Håper du vinner lise :)

ingrid

24.mai.2010 kl.00:23

lars vaulars tekster er geniale.

Sara Strand

24.mai.2010 kl.13:12

Liker utrolig godt det øverste bilde :) Crazy glasses :P

lise

24.mai.2010 kl.15:56

Sara: hehe, de var egentlig solbriller, men så knakk de så jeg tok ut glassene :p tækk :)

Ingrid : )

24.mai.2010 kl.16:00

go Lise!! : ) heier på deg !

isabel

24.mai.2010 kl.18:44

ååhh, hove <3

evelyn

26.mai.2010 kl.10:26

i verste fall kan du komme på liaf i svolvær og høre både lars vaular og moddi under fiskehjellene 10-13 juni. jajaja gjør det! og bli med på festivaler neste sommer når flere er atten og jeg ikke skal jobbe mye, hurrahurrahurrahurra.

Sandra Mari

30.mai.2010 kl.22:52

dere er kjempesøte ilag! ;)

Skriv en kommentar davel bloglovin

hits