go on go on go on


foto//privat


hærreguuud! alle (alle) sa at blabla ville bli bra og ikke minst at festen etterpå skulle bli bra... men hærregud. jeg er så sinnsykt glad for at jeg tok sjangsen på influensa (fikk ikke influensa) og joina! musikk, kule folk, digg stemning og fint vær siste dagen. det var nok det som gjorde det, været. lørdag var nemlig helt fantastisk.

dagen startet med megafint vær og musikk (både live og med dj) på torget. så, klokka seks begynte konsertene på rødskolen. masse kule folk som spilte. så skulle vi ut, og ente opp i en park. alle folkene var der og stemningen var helt på topp.

vi danset, sang, jeg holdt på å le meg ihjel og var utrolig sosiale. til slutt dro vi hjem og sov. fire timer senere dro jeg i barnedåp. så dro jeg hjem og sov igjen.sånn er deeet, de som bor i vesterålen og ikke var på blabla suger og burde legge seg ned å gråte, for de gikk glipp av sommerens happening.jeg er enda litt lei meg for at jeg gikk glipp av hove såeh vampire weekend: kul video, jeg lo.
lise
Stikkord:

9 kommentarer

vktoria

19.jul.2010 kl.22:16

var ikke der på lørdagen, men blabla på torsdag og fredag var kjempe bra! :D

øystain

19.jul.2010 kl.22:36

fetttebråååååååååååååååååååååååå!!!!!

Line, din tyskbøddi, oder, deine deutschfreundin!

19.jul.2010 kl.23:31

Eg like bloggen din! :D

evelyn

19.jul.2010 kl.23:48

du e så slem :( ville vær der men måtte jobbe joo.

lise

19.jul.2010 kl.23:54

haha, takk Line :D

åh, unskyld, evelyyyn :c men det va utrooolig gøy! du hadde unskyldning da!

supermarie

20.jul.2010 kl.02:42

ÆÆÆVV, det så vondt ut med fotball på magen! fine bilder :-D (gliste i hjel av kommentaren din, tusen takk!)

L

20.jul.2010 kl.03:23

Jeg så vampire weekend på Hove ! Det var helt magisk !!!Hadde vært skikkelig deppa hele dagen og plutselig hører jeg de starter og jeg springer hele området rundt for å springe fram i publikum. Tårene rant ned over kinnene mine mens jeg sang for full hals ! Siste sangen så sier Ezra " Ta en sjanse ! Dans med den du har hatt i øyekroken din hele festiavalen. Dette er siste dag og siste sjanse. Vi gleder oss til å komme tilbake!!"

Jeg står atmed verdens deiligste fyr og har flørta litt med han under konserten og plutselig tar han meg i handen og snurrer meg rundt <3 Vi dansa som bare det og til slutt fikk jeg et lite kyss. Mest romantiske konserten jeg har vært på i hele mitt liv!!

lise

20.jul.2010 kl.15:42

l. gud så søtt!! :D

Sandra Mari

20.jul.2010 kl.18:16

Blabla blir bare bedre og bedre for hvert år som går! Skulle egentlig bli med på festen etterpå, men ble desverre syk. Du må gjøre som meg å ha blabla som fast tradisjon hvert år, det er et av årets høydepunkter :)

Skriv en kommentar davel bloglovin

hits