Sjokoladefondant (oppskriift)







Sjokoladefondant
200 g sjokolade
225 g usaltet smør
115 g sukker
4 eggeplommer
4 egg
3 ss mel

Ta  8 store muffinsformer (som på bilde 2.) Smør dem med fett og hell mel i dem. Hell ut det melet som ikke fester seg. Smelt smør og sjokolade over vannbad. Pisk sammen egg, eggeplommer og sukker til eggedosis. Tilsett smør/sjokoladeblandingen litt etter litt. Ha til slutt i mel. Så fordeler man røren ut i de 8 formene. Stekes på 190 grader i 15 minutt til toppen ser ferdig ut. Så vender man dem på en tallerken og drysser melis over.

Ps. Jordbær eller is er også supert tilbehør:


Lise

Stikkord:

4 kommentarer

Miriam

28.06.2011 kl.20:14

Skal æ prøve :D Ser kjæmpe godt ut :)

maria

28.06.2011 kl.20:33

nam!

SOLVEIG

28.06.2011 kl.20:53

Sjokoladefondant er så latterlig godt! Men så liker jeg jo alt med sjokolade.

Eirin

30.06.2011 kl.09:33

åherregud - farlig!

Skriv en kommentar davel bloglovin

hits