mars 2010

analoge skatter.
foto//mamma.

jeg gikk gjennom to esker med bare bilder av meg og lillebror som liten. så tok jeg bilder av noen og av en stakkars isbjørn i sverige. som hadde en hvit plastting å støtte seg på imens solen stekte. stakkars!lise

i'd like to be under the sea.
foto//privat

som syk og sliten person fant jeg ut at det beste å gjøre var å ta seg et bad. med bobler. masse bobler. så mange bobler at det midterste bilde ble rødt på grunn av likheten sin med et glass saft. hihi. det nederste bilde er btw profikset så jeg har ikke så mørke grønne blåe føtter i real life. når det er oppklart så er jeg mye bedre. og nå er det påskeferie!

nei, jeg bruker ikke å ta bilder i badekaret, men det var så sinnsykt masse bobler at jeg måtte.  jeg hadde på meg badedrakt da. hihi.

tulla.


lise

fransk sjokoladekake.


foto//privat
 
i dag er jeg veldig snill. jeg skal nemlig fortelle hvordan man lager fransk sjokoladekake. hihi

du trenger
250 g kokesjokolade
250 g smør
4 egg
200 g melis
125 g hvetemel

Smelt smør og sjokolade i en kjele. ikke rør før sjokoladen er helt myk. visp sammen melis og egg. Tilsett sjokolade/smør-blandingen under omrøring. Vend til slutt i melet.

Hell røra i en rund form ( 24 cm i diameter ) og stek kaka i ca 25 minutter på 200 grader litt lengre ned enn i midten av ovnen.

Avkjøl kaka bittelitt og server med krem eller is. Eller bare et glass melk. Nam.
lise

den blå ballen fallerbut do not worry. I will save it!

foto//Ingrid


jeg tror denne mandagen blir fin. jeg skal spørre om jobb på en klesbutikk, øve massssse på piano. noe jeg kommer til å gjøre, og kanskje lage noe fint eller godt som jeg kan dele med en eller flere snille personer. nå er neglene mine røde og håret mitt lille my. jeg gleder meg til påske og til sommeren, men først til påske. for da skal jeg til oslo og møte slektninger og spise påskeegg. finfint!


lise
hits