mars 2011

epilepsi-advarsel

Photobucket

Jeg skriver om symfoniens historie, jeg øver matte, jeg er nesten i mål med besifring, yey! Nå har jeg litt pause så jeg spiser godis, men det er snart tomt så jeg burde vel fortsette med symfonihistorie da. Egentlig vil jeg bare sove, men så gjøres jo ikke lekser av seg selv heller (megateit.)

lise

Det historiske skjedde!

I dag, 11. Mars sa regjeringen nei til konsekvensutredning i Lofoten, Vesterålen og Senja. De sa nei til oljebransjen. For dere som så på Nrk på onsdag klokka ti, ville dere sett dokumentaren "Det blir olje. -Med mindre noe historisk skjer" Og det var akurat det som skjedde. De sa nei!

Det gikk først ikke opp for meg, for denne avgjørelsen har jeg gruet meg lenge til. Tenkt på hva som hadde skjedd om de hadde sagt nei, tenkt på at jeg mest sansynlig hadde bokstavlig talt hoppet i havet for å hindre dem i å sette den fine naturen vår på spill. Jeg fikk frysninger på ryggen av å se tilbake på alt vi har gjort, både vi på Sortland og rundt i hele landet. Og i dag, så var alt så jævlig verdt det!!!

Fine Bunad-Ingrid!


Seiers-aksjon (!!!) på torget!Og som Marit Larsen (I Erik Byes ånd) forutsa:
Denne dagen ble vår beste dag!
Lise


Superfast jellyfish

Photobucket
kreativitet+photoshop+flaks.


Nå begynner snart skolen igjen. Kjenner at en uke ferie til ikke hadde vært så dumt egentlig. Men jaja. I dag lagde jeg sjokoladefondant-muffins, som egentlig bare var sjokoladefondant laget i muffinsformer. Utrolig godt, jeg var megaflink!

I morgen skal jeg kanskje øvelseskjøre for første gang i mitt liv. Såå, pass på om du er ute og går (høhøhøhøhøhøh.) Nå tar den gode døgnrytmen forhåpentlighvis over slik at jeg får sove. Nattis!

Lise

hits