april 2010

voi voi. nei

foto//privat
 
vi har norsk skrivedag. jeg er ikke positiv. mandag bruker å være fri helt frem til mat siden vi ikke har noe å jobbe med i verken kor eller samspill. men nei, vi må ha norsk skrivedag. hurra. jeg skrev og følte meg flink, jeg sjekket ordtelling og fant ut at teksten skulle være tusen ord. da ble jeg demotivert, men nå går det litt bedre. jeg skal skrive at mgp handler om andre ting enn musikken. type, antrekk, utseende, show og sånn. det er sant. noen som har noe veldig gode eksempler man kan skrive myye om?lise

blood shot adult commitmentfoto//privat

ah, sivert høyem. eller egentlig madrugada  høøør.

trappa på skolen har laget et stort kutt bak foten min som verker som et gnagsårgangertusen. jippi. nå skal jeg lese matte og spise selvimprovisert sjokolademousse. nam! skal forske meg frem til en kul oppskrift å dele med folk. jeg ler av paradise hotel. carl sa : "jeg var blind, så alle de andre måtte forføre meg rundt dit jeg skulle"


bubblegirl btw. haha


lise

helga, livet og ting.


foto//privat

jeg blogger nesten ikke lenger. det kommer sikkert av at jeg nesten ikke tar bilder. det skal nok endres. jeg har det bra da. selv om jeg ikke tar bilder bruker jeg tiden min på fine ting som kule folk og musikk og øystein. det er fint. i morgen har jeg tentamen i dans og drama. det føles fint å si det. for det høres ut som at jeg går en fin og kul skole, når jeg må testes i så morsomme ting som dans og drama. jess, musikklinja. selv om vi har heldagsprøve på fredag blir dette sikkert en fin uke.

i helga var jeg btw lp-plate på kostymefest. det var gøy, men lur som jeg er tar jeg ikke med meg kamera til steder der det er alkohol. heh.


lise

reiste eg vekk for å lengte heim?

Image and video hosting by TinyPic
gif//privat.

jeg er ferdig. med boka. med den utrolig dumme boka om det teite irriterende mennesket arne bu. ferdig. jeg er skuffa. hadde liksom håpet at boka skulle slutte med noe bedre. arne... begynte boka som en idiot, og sluttet like gjerne av som en nesten enda større. woho. nå gjennstår det bare å skrive anmeldelse av boka!!!! åh, som jeg gleder meg.

i neste uke en gang skal vi dra hjem til anna og bytte klær vi ikke liker imot ting andre ikke liker. haha. bytteparty tror jeg vi kalte det.


jeg vil bade nå. i havet. men det er kaldt. hurra. nei.men hei. nå må jeg skrive om naken gut.


lise

the feeling of being humanjeg har hobby. jeg tar bilder. av meg selv. som kul person.

og noen ganger som mindre kul.

foto//privat.

kule folk ser gjerne litt sinte og misførnøyde ut.
haha.


lise

hits