juli 2010

time is slowing down


video//Ina


Mariannes enkvinnes bandprosjekt. din freundin er så fint at jeg nesten blir lei meg når jeg tenker på at hun ikke har noen innspillinger eller plater.(fordi da kunne jeg hatt finmusikk på ipod og sånn.) hver gang jeg hører henne får jeg gåsehud og det er ikke tull. megaflink er hun!


foto//privat.BlabLa10


nå skal jeg snart sove egentlig. i morgen skal jeg i bursdag og så skal jeg legge meg og så skal jeg ta toget til oslo. det kribler i magen allerede. kan ikke vente med å komme bort fra regn og sette meg på toget og reise til fine steder. jippiii.
lise

go on go on go on


foto//privat


hærreguuud! alle (alle) sa at blabla ville bli bra og ikke minst at festen etterpå skulle bli bra... men hærregud. jeg er så sinnsykt glad for at jeg tok sjangsen på influensa (fikk ikke influensa) og joina! musikk, kule folk, digg stemning og fint vær siste dagen. det var nok det som gjorde det, været. lørdag var nemlig helt fantastisk.

dagen startet med megafint vær og musikk (både live og med dj) på torget. så, klokka seks begynte konsertene på rødskolen. masse kule folk som spilte. så skulle vi ut, og ente opp i en park. alle folkene var der og stemningen var helt på topp.

vi danset, sang, jeg holdt på å le meg ihjel og var utrolig sosiale. til slutt dro vi hjem og sov. fire timer senere dro jeg i barnedåp. så dro jeg hjem og sov igjen.sånn er deeet, de som bor i vesterålen og ikke var på blabla suger og burde legge seg ned å gråte, for de gikk glipp av sommerens happening.jeg er enda litt lei meg for at jeg gikk glipp av hove såeh vampire weekend: kul video, jeg lo.
lise
hits