oktober 2010

sailing to nowhere.
photobooth.

det er kaldt ute. jeg har tatt på meg ladder, og elsker følelsen av å ikke fryse på bena. ullgenser og tjukkjakke er også et must om man skal overleve utendørs. nå er jeg mett og varm, for jeg har spis tikka masala også er jeg inne i et varmepumpe-hus.

selv om ting ikker er helt som det skal ser jeg positivt på det meste, selv om det ikke alltid er like lett. jeg har foreksempel vært sammen med øystein nesten sammenhengende siden forrige fredag. det er fint å være sammen nå og fint å være der hele tiden. fint å sovne i armene hans og våkne i dem dagen etter. til helga reiser vi til tromsø, men før de må jeg skrive mip, geografi og tysk. og på fredag skal vi jobbe i barnehage. det blir nok kos og fint.


lisejag kan inte dansa så fint som du.søndag gikk vi tur. alt er så fint nå. alt er så rødt og orange og gult. nesten som alt har pyntet seg. jeg har egentlig en plan om å pynte meg og løpe ut og ta bilder i fargene, men jeg har jo aldri tid. piano, piano, sang og lekser. også har vi klassens konsert. men det kommer til å gå bra.. håper jeg.

hjerte.

TRYKK


 

lise

hits